Бъдещата избраница на краля на Йордания Абдула II ибн Ал-Хюсеин

...
Бъдещата избраница на краля на Йордания Абдула II ибн Ал-Хюсеин
Коментари Харесай

Ето как е изглеждала красивата кралица на Йордания преди пластичните операции

Бъдещата годеница на краля на Йордания Абдула II ибн Ал-Хюсеин не постоянно е била жена с съвършено лице, дребен нос и добре поддържани тъмни къдрици. В тази публикация ще разберете през каква промяна е трябвало да премине кралица Рания.

Рания ал-Ясин израства в Кувейт в палестинско семейство (баща ѝ е педиатър). Тя се среща с йорданския принц Абдула, откакто приключва Американския университет в Кайро, реалокира се в Йордания и работи за Apple и Citibank през януари 1993 година Два месеца след първата им среща Абдула и Рания се сгодиха и се подписаха брак на 10 юни същата година.



Оказва се обаче, че булката не постоянно е изглеждала по този начин както на сватбата си. На студентски фотоси можете да видите по какъв начин наподобява тя преди ринопластиката, където е и с доста по-светла коса, в сравнение с в този момент (въпреки че Рания към момента прави изсветляване, само че доста по-деликатно).

Принц Абдула е най-големият наследник на крал Хюсеин от брака му с принцеса Муна, само че не и бъдещият крал, защото през 60-те години на предишния век владетелят уточни брат си принц Хасан бин Талал за правоприемник на трона. Самата Рания сподели, че в никакъв случай не е очаквала да стане кралица.


Въпреки това Абдула стана правоприемник на трона на 25 януари 1999 година, а на 7 февруари същата година крал Хюсеин умира. На 22 март, след три месеца печал, новият крал Абдула разгласи Рания за своя кралица. След това нейният жанр се промени доста.

Днес Рания постоянно се подрежда измежду най-стилните и красиви кралските особи. Не забравяйте обаче, че тя измина дълъг път, променяйки своите черти, привички за хубост и желани силуети, с цел да доближи сегашната точка и да завоюва международно самопризнание като една от най-красивите и елегантни дами на нашето време.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР