Автомивка е била подпалена умишлено в град Трявна, това твърди

...
Автомивка е била подпалена умишлено в град Трявна, това твърди
Коментари Харесай

Подпалиха автомивка в Трявна, подозират двама бизнесмени СНИМКИ

Автомивка е била подпалена съзнателно в град Трявна, това твърди Михаела Цачева в обществената мрежа Фейсбук. Михаела споделя, че автомивката е благосъстоятелност на мъжа, с който тя има връзка. Обектът се намира на ул. " Христо Ботев ".

Палежът е станал на 27-ми октомври. В 3:15 ч. сутринта Михаела Цачева е получила позвъняване по телефона - точно тогава й съобщили, че автомивката гори.

" За да разберете какво се е случило, ще ви опиша малко повече за мен. Аз съм израснала в този град, родителите ми живеят и изкарват прехраната си тук. Тук се срещнах и пребивавам с индивида, с който възнамерявам да изградя свое семейство - Дилян Личев ", написа Михаела.

22-годишното момиче споделя, че сътрудникът й от три години полага ежедневни старания да развива личен бизнес, с цел да обезпечи бъдещето им.

" До момента, в който разбрахме, че всичко, което той се пробва да построи е разрушено от омразата и завистта на някой различен. И както знаете, в случаите на тенденциозен палеж, разкриването на причинителите и поръчителите е съвсем невероятно. Ние не разчитаме на съда да приложи закона, НАШАТА НАДЕЖДА Е ВЪВ Върховен административен съд да дадете своята МОРАЛНА ПРИСЪДА ", прибавя още Цачева.

Момичето се притеснява, че автомобивката е подпалена от двама предприемачи. Тя не загатва техните имена, само че споделя, че са добре познати в Трявна.

" За тези от вас, които също живеят в този град, имената на двамата “бизнесмени ”, поставящи спънки пред нас, не са непознати. Тези хора неколкократно прилагаха разнообразни форми на тормоз към Дилян, във връзка на общия им предмет на активност - вулканизация и автомивка. Това се състоеше в закани за побой, нахлуване в персоналното му пространство и подаване на анонимни тъжби до институциите. Но защото фамилиите ни са ни възпитали в това да изкарваме парите си с почтен труд и достолепие, не дадохме публичност на тези събития до през днешния ден. Смятахме, че труда би трябвало да приказва вместо думите, до момента в който той не ни беше лишен тази заран. Оставям на вас заключенията и причинно следствени разбори, кой може да е виновен за този пожар запалил фантазиите на един 25-годишен човек и ви апелирам да изразите гражданската си позиция, с цел да не позволим тези човеци да разрушават и нечии други фантазии. Как може да се случи това? Въпросните господа са свързани със собствеността и ръководството на няколко обекта в града. Апелирам всеки един от вас, който чете този пост да вземе решение за себе си, дали желае да остави почтено изкараните си пари в ръцете на тези хора ", приключва обявата си Михаела Цачева.

22-годишното момиче показа и фотоси, които демонстрират в какво положение се намира автомивката след палежа. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР