Австрийската олимпийка Янин Флок, носителка на 10 медала от световните

...
Австрийската олимпийка Янин Флок, носителка на 10 медала от световните
Коментари Харесай

ПРЕДИ ИГРИТЕ В ПЕКИН: Разкрепостена баба убеди шампионка да се щракне гола за Плейбой

Австрийската олимпийка Янин Флок, носителка на 10 медала от международните шампионати по скелетон сред 2013 и 2022 година, се снима гола за " Плейбой ", като спомагателна мотивация да завоюва олимпийски орден в Пекин.

" Защо аз ли? А има ли толкоз доста други спортисти? ", беше реакцията на 32-годишната Янин Флок пред " Krone ".

Тя откри време в напрегнатия си график, с цел да показва отличната си физическа форма пред фотографите на " Плейбой ".

Колебаещата се Янин била уверена от баба си да го направи, показа самата тя. " Разбира се, че ще го направиш, Янин “, цитира баба си шампионката. Окуражили я също роднините и приятелите й.

" Някак си най-после имах бруталното предпочитание да направя този репортаж. Въпреки, че в никакъв случай не бих могла да си показва, че ще направя нещо сходно един ден ", признава австрийката.
свързани новини3858преди 17 часа
" Не обичам да съм център на внимание. Но желая да покажа със фотосите, че и едно естествено тяло може да бъде красиво - не съм си правила пластични интервенции, демонстрирам това, което имам. Всяка жена може да се гордее с тялото си ", изясни Янин Флок за голата си сесия.

Тя е уверена, че фотосите й няма да я нарушат концентрацията й за Зимните олимпийски игри, в които дебютира на 12 февруари. Даже в противен случай – Флок счита, че за нея това може да бъде спомагателен тласък: " Важно е да имате поради други неща, с изключение на спорта понякога. Дори мисля, че това ще ми даде спомагателен подтик на мотивация ".

Вижте тази обява в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР