Австралийският бърз боулинг Дан Уоръл обяви намеренията си да смени

...
Австралийският бърз боулинг Дан Уоръл обяви намеренията си да смени
Коментари Харесай

Австралийски играч на боулинг декларира, че е „готов“ да играе за Англия в Ashes Down Under

Австралийският бърз боулинг Дан Уоръл разгласи желанията си да смени лоялността си и да съставлява Англия в идната серия Ashes.

Уоръл е роден в Мелбърн и съставлява страната си на три еднодневни интернационалните шампионата през 2016 година Той е играл по-голямата част от крикета си за Южна Австралия в Шефилд Шийлд, като в същото време се е показал за Мелбърн Старс и Аделаида Страйкърс в Биг Баш.

Но 32-годишният играч по боулинг към този момент откри призванието си в шампионата на окръга на Англия. След като игра за Глостършър сред 2018 година и 2021 година, Уоръл се е открил в Съри, където изигра основна роля в поредните им трофеи в Шампионата на окръга.

Той взе осем уикета при съкрушителната победа на Съри над Хемпшър с ининг и 11 ръна през уикенда, с цел да измести защитаващия първенец на върха в Дивизия Първа и да доближи до 101 уикета за Съри със приблизително 22 на брой. Успехът му в британските условия, до момента в който се квалифицира като локален състезател посредством английския си паспорт,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР