Австралийски парамедик и бодибилдър, изправен пред множество обвинения в притежание

...
Австралийски парамедик и бодибилдър, изправен пред множество обвинения в притежание
Коментари Харесай

Фелдшер-културист, на когото е забранено да прилага определени лекарства, след като е обвинен в притежание на стероиди, кокаин

Австралийски парамедик и бодибилдър, изправен пред голям брой обвинявания в владеене на стероиди и кокаин, е изправен пред строги нови правила, наложени от здравния регулатор.

Регистрацията на Марлет Льо Фьовър като фелдшер в Службата за спешна помощ (QAS) на Куинсланд е лимитирана от Службата на здравния омбудсман (OHO) в очакване на разрешаването на голям брой такси за опиати.

Полицията повдигна обвинявания против 31-годишния мъж по шест обвинявания за владеене на рискови опиати и по едно за закупуване или владеене на рискови медикаменти или токсини, погрешно изхвърляне на игла или спринцовка и владеене на нещо, употребявано при осъществяването на закононарушение.

Тя към момента не се е изказала в съда.

В отговор на обвиняванията и в очакване на резултата OHO й забрани да има, доставя, управлява, борави, разпределя, реализира достъп или ревизира следени медикаменти, в това число медикаменти за болежка като опиоиди, амфетамини и психостимуланти, бензодиазеп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР