АТЛАНТА (АП) — Губернаторът на Джорджия Брайън Кемп едновременно увеличава

...
АТЛАНТА (АП) — Губернаторът на Джорджия Брайън Кемп едновременно увеличава
Коментари Харесай

Губернаторът на Джорджия подписва увеличаване на бюджета на разходите, очаквайки излишък от милиарди за намаляване на данъците в бъдеще

АТЛАНТА (АП) — Губернаторът на Джорджия Брайън Кемп по едно и също време усилва разноските и понижава налозите, защото приходите от държавни налози понижават, заявявайки, че се стреми да милиарди остатък на щата, с цел да му разреши да остане в този курс.

Републиканският губернатор във вторник подписа бюджет от 36,1 милиарда $ за годината, започваща на 1 юли, който ще усили заплатите на учителите в държавните учебни заведения и държавните чиновници, до момента в който харчейки повече за обучение, опазване на здравето и психологично здраве.

Включително федерални пари и други фондове като образование в колежи, страната ще похарчи общо 66,8 милиарда $.

В забележки пред кореспонденти в Капитолия на щата, откакто подписа проекта за разноски, Кемп сподели, че тазгодишната законодателна сесия „ предложи по нещо за всеки “.

Грузия има 5,4 милиарда $, заделени във фонда си за черни дни, който се цялостни до законовия предел от 15% от държавните доходи. Освен това тя имаше 10,7 милиарда $ излишъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР