АТЛАНТА (АП) — Докато Доналд Тръмп търси завръщане в Белия

...
АТЛАНТА (АП) — Докато Доналд Тръмп търси завръщане в Белия
Коментари Харесай

Тези хора бяха обвинени в намеса в изборите през 2020 г. Някои все още са в политиката днес

АТЛАНТА (АП) — Докато Доналд Тръмп търси завръщане в Белия дом, се натрупат наказателни обвинявания против хората, които са се пробвали да му оказват помощ да остане там през 2020 година, като предизвикват подправени теории за машинация на гласоподавателите.

Най-малко пет щата, извоювани през 2020 година от президента Джо Байдън, са разследвали опитите за слагане на лист с електори, които биха дали своят вот в Избирателната гилдия за Тръмп макар загубата му. Тези таблици трябваше да бъдат употребявани от съдружниците на Тръмп в Камарата на представителите и Сената, с цел да оправдаят забавянето или блокирането на узаконяването на изборите по време на взаимната сесия на Конгреса на 6 януари 2021 година, която беше прекратена от про-Тръмп бунтовници, щурмуващи Капитолия.

Няколко от упрекнатите или упрекнати в присъединяване в интервенция в изборите в щатите към момента вземат участие в републиканската политика през днешния ден – в това число юристът, който следи „ интегритета на изборите “ за Републиканския народен комитет. И Тръмп, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР