АТЛАНТА (АП) — Апелативен съд в Джорджия в сряда се

...
АТЛАНТА (АП) — Апелативен съд в Джорджия в сряда се
Коментари Харесай

Апелативният съд в Джорджия се съгласява да преразгледа решението, позволяващо на Фани Уилис да остане по делото за изборите на Тръмп

АТЛАНТА (АП) — Апелативен съд в Джорджия в сряда се съгласи да преразгледа решение на по-нисък съд, позволяващо на окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис да продължи да да преследва делото за интервенция в изборите, което тя заведе против някогашния президент Доналд Тръмп.

Тръмп и някои други обвинени по делото се пробваха да накарат Уилис и офиса й да бъдат отстранени от делото, като споделиха, че сантименталната й връзка със специфичния прокурор Нейтън Уейд основава спор на ползи. Съдията от Върховния съд Скот Макафи през март откри, че не съществува спор на ползи, който да принуди Уилис да се отдръпна от делото, само че той удовлетвори настояването на Тръмп и другите обвинени да потърсят обжалване на решението му от Апелативния съд на Джорджия.

Този промеждутъчен апелативен съд се съгласи в сряда да поеме случая. След като се произнесе, губещата страна може да изиска от Върховния съд на Джорджия да прегледа обжалване.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ преди [deltaMinutes] минути Сега преди...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР