Астролозите са съставили списък с местата, където представители на различни

...
Астролозите са съставили списък с местата, където представители на различни
Коментари Харесай

Хороскоп за запознанства: Kъде да търсите любовта си към различните зодии

Астролозите са съставили лист с местата, където представители на разнообразни зодиакални детайли могат да намерят съвършеното съвпадане.
Мнозина се интересуват доста от въпроса къде могат да намерят любовта си. Някой поучава да търсят своята половинка в интернет, други непрекъснато се поучават с другари или родственици, а трети се пробват да намерят колегата си на срещи на сляпо. Този развой обаче може да бъде банален, в случай че вземете поради вашия зодиакален знак - в края на краищата, въз основа на самостоятелните характерности, можете да предположите къде ще бъде вашият съвършен предстоящ сътрудник. Специално за вас водещи астролози изброиха най-хубавите места за запознанства за представители на всеки от зодиакалните детайли.
Освобождаване от огън - Овен, Лъв, Стрелец
Поради избухливата си природа, би трябвало да обърнете внимание тук-там с нараснала интензивност, с дух на съревнование, където незабавно можете да видите най-хубавото от най-хубавото, считат астролозите.
„ Спортни игрища, стрелбища, места за разнообразни игри, както и развлекателни събития и шоу стратегии. Колкото по-активна и безразсъдна е атмосферата, толкоз по-вероятно е да срещнете хора с огнена сила, сходна на вашата “, настояват астролозите.
Освобождаване на Земята - Телец, Дева, Козирог
Зодиакалните знаци, принадлежащи към детайлите на Земята, имат доста практични черти на характера, материалното богатство е значимо за тях и в действителност всичко, обвързвано с материални неща, споделя специалистите по звездите и тарото.
По-добре е да търсите сътрудник тук-там, свързани с  хубост, храна, пари. Кафенета, заведения за хранене, супермаркети за хранителни артикули, магазини за облекла, банки, художествени изложения, спа салони, всевъзможни места за отмора и релакс.
Изпускане на въздух - Близнаци, Везни, Водолей
Въпреки обстоятелството, че тези знаци на зодиака са необикновено общителни сами по себе си и могат да се срещнат с всеки и когато и да е, астрологът предлага въпреки всичко да обръщате огромно внимание на местата, свързани с интелектуални и отзивчиви действия.
Това могат да бъдат научни конференции, изложения, професионални общности, разнообразни образования и курсове, както и интелектуални игри.
Освобождаване от вода - Рак, Скорпион, Риби
Тези зодии се характеризират със прочувственост и нараснала сензитивност. Те се предизвикват да посещават места с откровена, прочувствена атмосфера - питейни заведения, филми, другарски събирания. Тук те ще се усещат най-комфортно и ще се отворят по-бързо.
Има нюанси – Раците и Рибите са от естеството на една по-фина умствена организация. Рибите да вземем за пример ще се интересуват повече от кино и музикални концерти. Раците - запознанство посредством родственици. А Скорпионите, заради кипящата им природа, са подобаващи за всевъзможни места за рискова отмора и развлечение.
И най-после, специалистите по таро и звезди прибавят, че тази информация е обща и, несъмнено, всеки има свои самостоятелни желания, които би трябвало да се вземат поради при избора на идеалното място за среща с половинката им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР