Астро-аспекти На 7 август Слънце квадратура Юпитер На 8 август

...
Астро-аспекти На 7 август Слънце квадратура Юпитер На 8 август
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти

На 7 август Слънце площ Юпитер
На 8 август Венера съвпад Черната Луна/Лилит
На 8 август Луната влиза в последна четвърт (намаляваща)
На 9 август Венера площ Уран
На 10 август Меркурий тригон Юпитер
На 13 август Слънце съвпад с R Венера

Луната през седмицата се движи през знаците – Телец, Близнаци, Рак

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 7, 10 и 13 август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 7, 8, 9, 10, 12, 13 август

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

07.08. 07:14 - 07.08. 09:26
09.08. 13:39 - 09.08. 16:06
11.08. 20:29 - 12.08. 01:53



Овен – Някои от вашите незавършени каузи, които сте смятали за завършени, могат да изплуват още веднъж на повърхността. Ако виждате по-ясно какъв е казуса с актуалните ви проекти, направете нужните корекции, с цел да не градите бъдещето си върху разтърсена основа. Много хора могат да изтълкуват неправилно вашите планове, защото не се изразявате ясно и не действате намерено и те се объркват. Време е да се концентрирайте върху новите си планове, вашата креативна сила ще ви пристигна на помощ в този момент. Творете и мислете, обмисляйте авансово решенията си.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 12, 13

Телец – Ролевите игри могат да бъдат потребни в избрани обстановки, само че би трябвало да се стремите към почтена и открита връзка. Да се присмивате на колегата си или да се шегувате за негова сметка не е добра концепция. Бъдете по-тактични и не нарушавайте чувствителността му/ѝ. Може да се объркате от интензивността на възприятията си към някого. Трудно се справяте с това състояние, защото желаете с мозъка си нещо друго, в сравнение с със сърцето си. През идващите дни може да получите знаци от Вселената по разнообразни способи. Не подценявайте вътрешния си глас, вслушвайте се в посланията, тъй като те се появяват тъкмо в точния миг.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни –7, 8

Близнаци – Седмица на пренареждане на целите. Може да възникне концепцията за пътешестване, може би за пренасяне или закупуване на нещо ново за дома, което е на дневен ред отдавна и в този момент в действителност следва. Ако се стремите към баланс и естетика, това ще се отрази доста добре и на обкръжението ви и на личното си въодушевление. Добре е да оставите нещата да следват своя натурален ход. Възможни са забавни срещи и нови контакти. Един елементарен, само че специфичен жест на някого към вас, ще ви накара да се чувствате трогнати.

Благоприятни дни – 7, 13
Бъдете деликатни – 19, 11

 жена, мъж

Рак – Вие сте целеустремени и съзнателни, държите на традициите и не обичате честите промени. Вашата самодисциплина и възприятие за отговорност са огромни. Склонни сте да бягате от страстите си, като се отдавате на повече работа. Лесно разбирате разпоредбите и с разсъдъка си постоянно сте там, където би трябвало. Избягвайте подиуми на ревнивост без значение дали към сътрудник или другар, не си търсете неприятности. Понякога ви се коства, че като че ли се въртите в кръг и каквото и да вършиме, обстановките не се трансформират. Вие сигурно не позволявате на нещата да се случват свободно и по този метод създавате спънки за себе си. Чувствате се доста по-комфортно в позната среда.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 12, 13

Лъв – Погледнете във вътрешността в себе си, с цел да откриете отговорите. Поемете пътя на себепознанието, разкрийте корена на проблемите. Може да претърпите значими промени, както в любовта, по този начин и в работата. Понякога сте във война с търпението и толерантността. Малките дефекти на колегата ви, внезапно може да ви сторят нетърпими, само че той/тя може да се усеща по същия метод. Можете да превърнете неприятните неща в положителни, в случай че поработите крепко върху себе си. Освободете се от вашите страхове, които пречат на реализацията ви. Бъдете готови за всичко, бъдете смели, уважавайте себе си и се доверете на задачата си, тъй като единствено вие знаете какво е най-хубаво за вас.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни –7, 8

Дева – В тази седмица поддръжката ще пристигна при вас по непредвиден метод, ще ви помогне елементарно да деянията и реализирате всичко, което сте възнамерявали. Имате положителни решения, оптимизмът ви е вълнуващ, ясно виждате пътя, който би трябвало да следвате, с цел да постигнете задачите си. Предусещате събитията авансово, интуицията ви е страхотна. Може да изпитате Божествено божество, в случай че слушате своя интуиция и вътрешен глас. По този метод може да намерите още веднъж същинското си аз, преди да стигнете до изводи, които разклащат увереността ви.

Благоприятни дни – 7, 8, 12, 13
Бъдете деликатни –10, 11

Везни – Най-важното е да запазите спокойствието си и да не позволявате на други хора или условия да го разстройват. Ако сметнете за належащо, отдръпнете се малко на умерено място и разгледайте обстановката от допустимо най-вече гледни точки, с цел да можете да вземете положително решение. Малко време уединено може да бъде потребно, с цел да обмислите нещата. Преди да се обърнете към нов път, направете къса отмора. Може да очаквате муден, само че сигурен прогрес. Много неща зависят от това по какъв начин виждате нещата, хората, съществуването, тъй като това основава вашата действителност.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 12, 13

 жена

Скорпион – Особено мощни страсти може да ви сполетят през тази седмица, само че по някакъв метод би трябвало да запазите вътрешния си баланс. Случаят може да пристигна ненадейно, което в допълнение затруднява работата ви. Може да сте привлечени от правилото всичко или нищо, само че би било по-добре, в случай че към този момент се придържате към златната среда. Напоследък елементарно се поддавате на разиграващите се към вас драми, склонни сте към самосъжаление и летаргично въодушевление. Време е да възстановите салдото, да върнете силата си, да избягвате токсични среди и да дишате надълбоко.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 7, 8

Стрелец – Избягвайте да обвинявате другите или външните условия за метода, по който са се развили нещата. Все още можете да поправите това, което се е объркало. Имате задоволително мощ и устойчивост и никой не може да сложи под подозрение качествата ви. Вие сте в обстановка, която ви основава непрекъснато главоболие и не можете да намерите решение. Ако има човек, с който смятате, че бихте желали да споделите проблемите си, направете го, тъй като той може да ви подскаже „ непредвидени “ решения.

Благоприятни дни – 7, 13
Бъдете деликатни – 19, 11

Козирог – Може да бъде предизвикателство тази седмица да покажете задоволително въздържаност в дадена обстановка, макар че малко самообладание и дипломатичност могат да облекчат обстановката ви. Не се оставяйте да бъдете предизвикани! Дайте си време да спрете и да помислите. Съдбата може да изпрати странни неща по пътя ви, приемете ги с отворен разум. Със спокойни, ясни мисли ще се доближите до идеалното решение и доста по-лесно ще се справите с зародилите проблеми. Не се опитвайте да разрешите всички проблеми и задания едновременно, продължете да вършиме нещата по реда си, ще видите по какъв начин съвсем ще се решат от единствено себе си.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 12, 13

Водолей – Тази седмица ще разберете, че за всичко в този свят би трябвало да се заплати избрана цена. Когато преговаряте или подписвате контракти, бъдете изключително деликатни и прочетете всичко, което е написано с малък шрифт. Трябва да се справите със съществени професионални провокации, които ще лишават огромна част от времето ви. Опитайте се да се адаптирате към дадена обстановка, към момента не е пристигнало времето ви да поемете контрола. Тези дни имате огромна потребност от приятелите си, мъчно можете да съществувате без тях. Може да ви сполетят приятни изненади.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете деликатни – 7, 8

Риби – Вярата ви е укрепнала, само че към момента не можете да преодолеете страха си от неуспех. Вашите усеща може да са по-променливи от нормално, може да желаете да сте покрай другите, само че тогава стартирате да предпочитате да сте сами. Добре е да разпознавате предупредителните знаци, тъй че може да е задоволително да намалите темпото и надлежно да коригирате целите си. Важно е обаче да останете отворени за нови благоприятни условия и провокации. Ако не можете сами да стигнете до търсеното решение, един почтен и изчерпателен диалог с непосредствен и приближен човек може да ви помогне да придобиете повече изясненост.

Благоприятни дни – 7, 8, 12, 13
Бъдете деликатни – 10, 11
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР