Астро-аспекти На 10 юли Марс влиза в Дева На 10

...
Астро-аспекти На 10 юли Марс влиза в Дева На 10
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти

На 10 юли Марс влиза в Дева
На 10 юли Меркурий съпротива Плутон
На 11 юли Меркурий влиза в Лъв
На 14 юли Слънце в съпротива Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 12, 15 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 10, 11, 12, 14 и 15 юли

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

11.07. 02:12 - 11.07. 02:57
13.07. 09:12 - 13.07. 10:27
15.07. 15:37 - 15.07. 20:15



Овен – Вие притежавате силата и способността да създадете всичко, което пожелаете. Препоръчително е да не разпилявате силите си за дреболии, а да се занимавате с едно нещо и то най-важното. Добре е да си проверявате информацията преди да предприемате дейности, защото може да бъдете подведени. Ще намерите метод да подобрите финансовото си състояние, само че би трябвало да действате внимателно. Можете да бъдете по едно и също време общителни и самоуверени и това е ключът към триумфа. Вашата самокритика е ясна и ви оказва помощ да дефинирате полезностите си и да осъзнаете кое е в действителност значимо. Адаптирането към актуалните условия и условия доста ще ви помогне.

Благоприятни дни – 13, 14, 15
Бъдете деликатни – 10, 16

Телец – Ще прекарате тази седмица доста умерено. Нито работата, нито проблемите, нито компликациите, които могат да зародят ще ви накарат да напуснете границите на уютната си раковина, в която сте се вкарали. Придържайте се към креативното мислене, защото то ще се трансформира в източник на позитивно и положително въодушевление. Трябва да преминавате от думи към дейности, без да давате единствено празни обещания. Ако сте необвързани, насладете се на този интервал, без да се натоварвате прекалено много. Звездите когато усетят, че сте подготвени за връзка, може да слагат специфичен човек на пътя ви.

Благоприятни дни – 16
Бъдете деликатни –11, 12

Близнаци – Опитвате се да гребете в дълбоки и мътни води. Трябва да се уповавате на шестото си възприятие. Да рискувате тази седмица е изцяло неефикасно. Всеки спор си има своята цел, всяко събитие е като част от огромния пъзел на живота, което ще си отиде на мястото след известно време. За вашия знак доста е значимо да имате точните и вярно сложени цели и способността да постигнете това, което желаете. Традиционният метод към решаването на проблемите не постоянно ще бъде сполучлив, може би би трябвало да преразгледате някои от вашите възгледи.

Благоприятни дни – 10
Бъдете деликатни – 13, 14, 15



Рак – През новата седмица на вратата ви чукат нови благоприятни условия, тъй че внимавайте да не ги пропуснете. Има заплаха да не ги забележите в точния момент. Трудности могат да се появят по пътя ви, само че вие не се опасявайте от тях. Времето, до момента в който Меркурий е в Лъв, можете да употребявате за възстановяване на материалното си състояние по нетрадиционни способи. Не обичате да ви се месят и да ви дават препоръки и директиви, имате мъдростта и силата да извършите измененията, които желаете, и да изберете най-хубавото за себе си. Готови сте да покаже забележителни качества и съобразителност, с цел да хванете шанса за опашката.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 10, 16

Лъв – Времето е удобно, с цел да се замислите за това, какво ви липсва в живота, какво желаете да постигнете. Бързият прогрес в работата надали е вероятен, по тази причина е целесъобразно да бъдете търпеливи. Отдръпнете се от търсенето на романтика и се пробвайте да обърнете повече внимание на себе си. Не забравяйте, че любовта към себе си е най-важното нещо. Опитайте да разберете какво ви прави щастливи. Любовта ще пристигна, когато ѝ е времето. Нужно е да намерите баланс сред независимостта, която сърцето ви желае, и ангажираността, която се изисква от вас.

Благоприятни дни – 10, 13, 14, 15
Бъдете деликатни – 11, 12

Дева – Това е времето, когато можете да се преборите с всички страхове от съзнанието си, да се опитате да забравите всички неприятни неща, да простите на хората и на себе си. Опитайте се да намалите непотребното количество работа. Много добре обмисляйте всичките си думи и дейности. Може да имате проблеми със съня: бодърствуване или пък да сте в непрекъсната унесеност. Не оставяйте на вашите работохолични пристрастености да засенчат сантименталния ви живот. Ако сте необвързани, излизайте повече, тъй като ще имате опция да срещнете нови хора.

Благоприятни дни – 11, 12, 16
Бъдете деликатни – 13, 14, 15



Везни – Новата седмица ще донесе доста позитиви, само че ще ви подсети и за неотложните задълженият. Звездите предлагат да не оставяте нищо за по-късно. Вашата интензивност и деятелност могат да донесат триумф в главните ви каузи. През този интервал вниманието ви е малко разсеяно от същински значимите неща. Вашите решения засягат другите, даже и да не наподобява по този начин на пръв взор. Това е прелестно време за духовни практики, търсене на себе си, нова работа или нова обич.

Благоприятни дни – 13, 14, 15
Бъдете деликатни – 10, 16

Скорпион – Тази седмица подготвя към дейни и решителни дейности. Може да ви научи на доста неща, да ви донесе скъп опит. В някои обстановки ще е належащо да натискате газта по-силно, с цел да преодолеете трудностите по пътя си. Трябва да надмогнете себе си и да се отървете от редица комплекси, които са попречили живота ви. Контролирайте импулсивните склонности и работете повече върху връзката, с цел да избегнете недоразумения и прочувствени проблеми. Съсредоточете се върху стабилността и ангажираността във всичките си връзки (не единствено романтичните).

Благоприятни дни – 16
Бъдете деликатни – 11, 12

Стрелец – Бъдете по-внимателни към новите хрумвания, пазите се от импулсивни решения, които могат да нарушат хармонията в любовния ви живот. Прегърнете търпението и положителното другарство, с цел да изградите по-силни взаимоотношения и се насладете на време, изпълнено със пристрастеност. Звездите ви оферират благоприятни условия за нови сантиментални връзки или даже за обновяване на пламъка на съществуващата връзка, в случай че имате такава. Доверете се на квалифицирания от ориста за вас проект и оставете нещата да се случват по реда си.

Благоприятни дни – 10
Бъдете деликатни – 13, 14, 15

Козирог – През тази седмица ще деянията доста удобен метод към финансите си. Предстоят промени, значими решения, сбъднати фантазии и промяна на всички равнища. Оставете сърцето си да ви води, не подценявайте интуицията си. Вие сте на точното място, там, където би трябвало да бъдете. Не би трябвало да разчитате единствено на кьорав шанс, само вярната и деликатна подготовка може да наклони везните във ваша изгода. Имате мощна сила, с която можете да влияете позитивно на всички хора, с които влизате в контакт.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 10, 16

Водолей – През седмицата силата на звездите ще остане градивна и непрекъсната. Това е положително време за физическо натоварване, интелектуален труд или креативна активност. По-добре е да анализирате деликатно новите хрумвания и проекти. Важно е да не се поддавате прекомерно доста на страстите. Оставете зад тила си подозренията и съмненията, които не ви водят до на никое място, и вземете решенията, от които знаете, че имате потребност и които ще ви създадат щастливи. Това са удобни дни за промени и дейности, които ще имат позитивно влияние върху живота ви.

Благоприятни дни – 10, 13, 14, 15
Бъдете деликатни – 11, 12

Риби – Самочувствие и положително отношение няма да ви липсват. Слънцето ви подарява с сила, възторг и креативност, с цел да постигнете задачите си и да се насладите на положителни времена с другари и фамилията. Обърнете внимание по какъв начин възприемате света към себе си. Всичко зависи от това по какъв начин вие виждате нещата, хората, съществуването, тъй като това основава вашата действителност. Приемате прекомерно съществено живота, време е малко да се отпуснете. Нека вашата вътрешен глас, вашият интуиция ви водят, в случай че се чувствате обезверени, помолете ангелите за помощ. Прекарвайте повече време измежду природата, бъдете с обичаните си хора.

Благоприятни дни – 11, 12, 16
Бъдете деликатни – 13, 14, 15

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР