AstraZeneca съобщи, че е започнала изтеглянето на ваксината си срещу

...
AstraZeneca съобщи, че е започнала изтеглянето на ваксината си срещу
Коментари Харесай

AstraZeneca изтегля ваксината си срещу COVID-19 от световния пазар

AstraZeneca заяви, че е почнала изтеглянето на имунизацията си против COVID-19 от международния пазар заради „ остатък от налични обновени ваксини “ след пандемията.

Компанията съобщи също, че ще пристъпи към лишаване на разрешенията за търговия на имунизацията Vaxzevria в Европа.

„ Тъй като от този момент са създадени голям брой разновидности на ваксини против COVID-19, има остатък от налични обновени ваксини “, показаха от компанията, добавяйки, че това е довело до спад в търсенето на Vaxzevria, която към този момент не се създава или доставя.

Според медиите англо-шведският производител на медикаменти преди този момент е признал в правосъдни документи, че имунизацията предизвиква странични резултати като кръвни съсиреци и невисок брой на тромбоцитите в кръвта.

Заявлението на компанията за евакуиране на имунизацията e направено на 5 март и е влезнало в действие на 7 май, оповестява Telegraph.

Листнатата в Лондон AstraZeneca се пренасочи към ваксини против респираторен синцитиален вирус и медикаменти за затлъстяване посредством няколко покупко-продажби предходната година след закъснение на растежа и спад на продажбите на медикаменти против COVID-19.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР