апитанът на Аржентина Лионел Меси е постигнал принципна договорка за

...
апитанът на Аржентина Лионел Меси е постигнал принципна договорка за
Коментари Харесай

ОКОНЧАТЕЛНО: Меси се разбра с ПСЖ за нов договор

апитанът на Аржентина Лионел Меси е постигнал кардинална сделка за подновяването на неговия договор с Пари Сен Жермен. Това разкри спортният публицист Гийем Балаге.

Настоящият договор на 35-годишния Меси с френския първенец изтича в края на юни 2023. Само преди няколко дни президентът на Барселона Жоан Лапорта показа, че „ би се радвал ” Меси да се завърне на „ Камп Ноу ”, където прекара цели 21 години. Според последните информации обаче, управлението на испанския клуб не е влизало в контакт с Меси.

Аржентинецът ще подпише нов контракт за една година с алтернатива за продължаването му за още един сезон. Преговорите за новия договор на Лионел Меси продължиха цели четири месеца.

Окончателното съглашение за подновяването на контракта е били реализирано на среща сред бащата на Меси – Хорхе и президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи в Доха.

 „ На процедура всичко е контрактувано с Пари Сен Жермен. От Барселона не са се свързвали с него или неговия татко, с цел да оферират каквото и да е било. В случая Меси не е този, който не желае да се връща в Барселона. Той въобще не е питан за това ”, показа Балаге.

„ Меси е удовлетворен и когато се завърне след празниците, съглашението ще бъде ускорено. Той има уравновесен и благополучен живот в Париж, всички се любуват на това, а той има действителна опция да завоюва Шампионската лига още веднъж. На всичкото от горната страна това ще му помогне да бъде още един път претендент за Златната топка ”, сподели още именитият публицист.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР