Апелативен съд - София потвърди определението на Софийски градски съд,

...
Апелативен съд - София потвърди определението на Софийски градски съд,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста Петър Александров и Александър Кинов, обвиняеми за убийството на Кирил Русев

Апелативен съд - София удостовери определението на Софийски градски съд, с което на обвинените за ликвидиране на Кирил Русев - Петър Александров и Александър Кинов, беше наложена непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ". Така те остават за непрекъснато в ареста, оповестяват от съда.

Магистратите одобриха, че са налице задоволително данни от досегашното следствие на случая, от които може да се направи извод, че двамата са съучастници в осъществяването на убийството.

Опитът да бъдат заблудени управляващите, че убитото лице е напуснало страната пък е измежду данните, които обосновават извод за заплаха обвинените да извършат друго закононарушение, в случай че ограниченията им за неотклонение бъдат изменени. 

Тежестта на осъщественото, както и плануваното от закона наказване за него са високи, налична е и заплахата от укриване, решиха магистратите. 

Определението на съда е дефинитивно.

Предполага се, че претекстът за закононарушението е финансов. Според проверяващите двамата са създали несполучлив опит да прикрият убийството. С автомобила на Александров двамата мъже са минали сръбската граница, водач е бил обвиненият, а съгласно граничните управляващи техен пасажер се е показал с документ за идентичност на жертвата Кирил Русев. След малко повече от час колата се е върнала през същия граничен пункт, а този път пасажер е бил Александър Кинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР