Апелативен съд - София потвърди определението на Софийски градски съд,

...
Апелативен съд - София потвърди определението на Софийски градски съд,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста Петър Александров и Александър Кинов, обвиняеми за убийството на Кирил Русев

Апелативен съд - София удостовери определението на Софийски градски съд, с което на обвинените за ликвидиране на Кирил Русев - Петър Александров и Александър Кинов беше наложена непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ", оповестяват от съда.

Магистратите одобриха, че са налице задоволително данни от досегашното следствие на случая, от които може да се направи извод, че двете лица са съучастници в осъществяването на убийството.

Опитът да бъдат заблудени управляващите, че убитото лице е напуснало страната пък е измежду данните, които обосновават извод за заплаха обвинените да извършат друго закононарушение, в случай че ограниченията им за неотклонение бъдат изменени.

Тежестта на осъщественото, както и плануваното от закона наказване за него са високи, налична е и заплахата от укриване, решиха магистратите.

Определението на съда е дефинитивно.

Предполага се, че претекстът за закононарушението е финансов. Според проверяващите двамата са създали несполучлив опит да прикрият убийството. С автомобила на Александров двамата мъже са минали сръбската граница, водач е бил обвиненият, а съгласно граничните управляващи техен пасажер се е показал с документ за идентичност на жертвата Кирил Русев. След малко повече от час колата се е върнала през същия граничен пункт, а този път пасажер е бил Александър Кинов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР