Анунаките са дошли от Нибиру. Хората са потомци на древни

...
Анунаките са дошли от Нибиру. Хората са потомци на древни
Коментари Харесай

Анунаките, Нибиру и твърдението, че хората са потомци на древни влечуги

Анунаките са пристигнали от Нибиру. Хората са потомци на антични влечуги. Някои учени са единомислещи, че тези изказвания са истина.В древноиндийския епос Махабхарата има информация за съществата Нага. Нагите са змиеподобни представители на боговете: с човешки лица и драконови опашки. Те слезли от небето, с цел да донесат на човечеството доста потребни познания.Китайците постоянно са вярвали, че императорът е наследник на змей. За египтяните змията символизирала мощна мощ, която носела душата на фараона в света на безсмъртните. В доста гробници са открити изображения на цар, който се състезава със змия.Змиите били главната декорация на египетската глава на фараоните. Тя била тъкмо там, където би трябвало да бъде третото око.

 2 - Анунаките, Нибиру и изказванието, че хората са потомци на антични влечуги
В славянския фолклор, змията също съществува. Но, не са и се прекланяли, а са се опитвали да я убият, защото тя се считала за сателит на бедствия и несгоди. Може да се твърди, че змиите не са на вятъра част от доста култури.Те са били изобразявани от разнообразни хора, а това значи, че са ги видели със личните си очи. Между другото, освен са ги виждали, само че са паднали под тяхното въздействие и даже са ги почитали.
Четете още: Посещавани ли са шумерите от извънземни? Най-подробната информация за анунаките, божествените влечуги, се намира на глинени плочи, основани от шумерите. Известният откривател Зекария Сичин (Zecharia Sitchin), който направил забавния извод, че Анунаките са пристигнали от тайнствената планета Нибиру, която се появява единствено един път на 3600 години в Слънчевата система, дешифрира записите.За шумерите, извънземните станали богове. На земята те се занимавали с рандеман на злато. С този драгоценен материал те желали да основат предпазен щит в атмосферата на тяхната планета.На планетата, редом с високо развитите цивилизации, почнали да се появяват и същества, сходни на представители от човешката раса, които по-късно ще бъдат наречени “хора ”.Развитите цивилизации се нуждаели от работна мощ, а локалните поданици не желаели да работят. Тогава Анунаките основали хибриди, които в следствие стават в интерес на извънземните, а хората – тяхната работна мощ.След като потоп унищожил съвсем всички живи същества, Анунаките “подарили царството ” на останалите поданици. Това била нужна мярка, защото Земята била раздрана от кървави войни. Анунаките призовавали хората към мир и разделили планетата на четири елементи.Три от тях били дадени за персонално притежание на хората: Египет, Нубия и Месопотамия, а на четвъртата, извънземните построили галактически център. Тази информация отчасти удостоверява теорията на Джек Айк.За тези богове, също написа швейцарският академик Ерих декор Деникен (Erich von Däniken). През целия си живот той търсил на планетата ни следи от извънземни. В края на 20-ти век, британски откривател на име Алън Алфорд (Alan Alford), се заинтересува от проучванията на Деникен. Той пътува до десетки страни, в които са открити следи от Анунаките.Този откривател, сходно на доста единомислещи хора, е на мнение, че Анунаките са пристигнали с Нибиру.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР