Anne-Marie и нейният съпруг споделиха, че Slowthai не могат да

...
Anne-Marie и нейният съпруг споделиха, че Slowthai не могат да
Коментари Харесай

Anne-Marie и Slowthai не могат да държат ръцете си далече един от друг, тъй като певицата става на 33 години след тайна бременност

Anne-Marie и нейният брачен партньор споделиха, че Slowthai не могат да държат ръцете си надалеч един от различен, до момента в който певицата чества своя 33-ти рожден ден в неделя.

След няколко бурни седмици, в които Ан-Мари показа бебешката си дъщеричка Севън на почитателите си, откакто от самото начало пазеше бременността си в загадка, Перфектната хитмейкърка отпразнува рождения си ден със своя брачен партньор рапър, 29, чието същинско име е Тайрън Фрамптън и нейните най-близки и скъпи другари.

Певицата отиде в Instagram, с цел да показа взор от празнуването на рождения си ден, откакто неотдавна замълча във всички свои платформи за няколко месеца, преди да се върне, с цел да разгласи, че е родила момиченце. На рождения си ден Ан-Мари избра небрежна визия, облечена в голяма жилетка на сини и бели райета. Тя съчета жилетката с необятни дънки и избра най-малък грим, до момента в който се наслаждаваше на известно време с обичаните си хора.

На други фотоси се вижда по какъв начин брачният партньор й стиска лицето й в ръцете си, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР