Андреа признава, че е имала период, в който напълно се

...
Андреа признава, че е имала период, в който напълно се
Коментари Харесай

Поредната изповед на Андреа: Бях с човек, когото изобщо не харесвах

Андреа признава, че е имала интервал, в който изцяло се била самозабравила. Била човек, който въобще не харесвала. Това самопризнание русокоската направи в инстаграм профила си. Иронията е, че дни по-късно в ефира на Би Ти Ви бе излъчен епизодът на предаването „ Животът по автентичен случай ” с нейно присъединяване. Фолкпевицата направи сърцераздирателната изповед със мощни детайли на самореклама и даже самовъзвеличаване пред водещата Алекс Сърчаджиева. Тя се похвали с клип за 50 бона и рокля с камъни за 7000 лв., сподели всичките си награди и корици, напомни значимите си триумфи и дори стигна до прекомерно смелото изявление: „ Нямаше друга певица, която да ми се опре ”.
Тази равносметка Андреа направи за 2009 г.- 2010 година Тъкмо този интервал тя има поради и, когато призна, че имало подобен, в който се самозабравила. Припомнила си го отново тези дни, когато намерила каишката на кучето си Сузи. Баща й я довел в дома им, когато Теодора, както е рожденото име на певицата, и брат й Йордан били дребни. Сузи била немска овчарка - Канадски вълк, „ възпитана изключително ”, защото бащата на Андреа е някогашен служител на реда - граничар. Сузи доста обичала децата. Когато Андреа я извеждала, тя дори не давала на никого да приказва с нея. „ 2009 година се помислих за звезда и не видях нейното остаряване, нейният край, бях бездушна. Тате споделя: „ Кучетата ги изпраща Господ, с цел да ни припомнят, че сме хора! ”. Глупачката аз, открих мотива и през вчерашния ден 15 години откакто е умряла, ми стана толкоз мъчително - знам, че е в Рая в този момент! Но аз тогава бях човек, който не харесвах и тя ми подсети! Обичам те, Сузи! Най-умното момиче, най-силната майка на нас, най-хубавият другар! ”, показа Андреа.

Дни след този й пост в инстаграм, феновете на Би Ти Ви научиха в елементи за славните й моменти . Андреа, която стартира кариерата си едвам на 19 години, благодарение на татко си, се похвали, че началото й с „ Пайнер ” било стремително. Още на втората година била на върха. „ На четвъртата и петата мисля, че нямаше в действителност друга певица, която да ми се опре. Не го споделям, с цел да обидя нито една своя колежка. Имам страхотни колежки, доста надарени, само че тъкмо в тези години – 2009 – 2010 година, когато към този момент бях на 22, бях на върха на славата си ”, изясни Андреа в запис, юридически в дома й, който наподобява на музей на кариерата й. По стените висят нейни корици в тежки рамки, има цяла витрина с премиите й - родни и интернационалните. Повечето, несъмнено, са от обичайните церемонии на компания „ Пайнер ”, с която Андреа се раздели преди време. „ Всичко, което България можеше да ми даде като награди, го получих ”, похвали се тя.

След като към този момент нямало колежка, която да й се опре, Андреа почнала да се „ занимава с интернационална музика, която й донесла доста огромни триумфи първо на Балканите, след това по целия свят ”. Певицата изреди достиженията си в балканските страни. Спомена и запознанствата си с Цеца Величкович, Лепа Брена, Йелена Карлеуша. За последната сподели, че по-късно я нападала, желала да има спор с нея. „ Аз съм я приела, че е по-весела жена ”, показа Андреа през смях. Най-големият й триумф е с песента „ I wanna ”. Андреа я изпява като част от групировката си с румънския хитмейкър Кости Йонита „ Сахара ” в дует с Боб Синклер и Шаги. Снимат клипа през 2010 година в Маями. Песента печели вниманието радиостанции в 50 страни, в това число в Съединени американски щати. Днес Андреа също има амбициозни цели, освен това освен в музиката. Певицата, която учи актьорско майсторство в Нов български университет, мечтае за роля в киното, както и да режисира филм.

Андреа постоянно взима отношение освен, когато става дума за песните й, само че и визията й – без значение дали ще е за сцена или за клип. Това тя посочи, когато сподели дрешника си. Побрала е тоалетите си в дребна стая. Обувките й пък изпълват лавици, заемащи цяла стена. Блондинката заприказва и в числа. „ Има сътрудници, които преувеличават. Снимат клип за 20-30 000 лв., само че споделят 50 ”, съобщи певицата. Тя обаче се придържа към обстоятелствата. Най-скъпият й клип е този към парчето „ Лоша ” от 2012 година Струвал 50 000 лв., сниман е с режисьорът Мартин Макариев – мъжът на актрисата Луиза Григорова, който в последните години нашумя с филмите си. Що се отнася до тоалети, Андреа се изръсила най-вече за роклята, която облече през 2012 година, с цел да изпее дуета си с Азис „ Пробвай се ” на концерта на „ Планета ” в НДК. Тоалетът е затрупан с десетки камъни. Този разкош й коствал към 7000 лв..

Покрай благите мемоари за този си шлагер, Андреа загатна за леки пререкания с Азис. Не стана ясно дали са в предишното или са годни към днешна дата. „ Усетих за първи път вятър от викове. Толкова мощно се разкрещяха, че чак ни блъсна въздух... Беше нервност ”, спомня си Андреа.

С Кубрат не ни раздели трета жена, а разлики

„ Не ни е разделила трета жена или такова нещо. Не, просто разлики ”, показа Андреа за разлъката с някогашния й избраник – боксьорът Кубрат Пулев, в предаването „ Животът по автентичен случай ”. Вероятно става дума за неволна неточност и певицата е имала поради, че със спортиста не са се разделили, поради „ друга жена ”, само че до уточнения не се стигна. Така или другояче, Андреа посочи, че с Кубрат имали разнообразни визии за семейство, полезности, морал, визия за връзките сред двама души.

Тя не конкретизира по какво тъкмо се разграничават с Пулев, тъй като щяла да го злепостави. Говори единствено за своите показа за благополучие в персонален проект. Андреа счита, че двама сътрудници би трябвало да се поддържат, когато единият желае да развива кариерата си. За певицата бракът е значим, какъвто образец има от родителите си, които са дружно към този момент 35 години. Смята, че когато се основат деца, е хубаво да се отглеждат и от двамата си родители, които да са дружно и да живеят в съгласие.

Андреа се раздели с Кубрат през 2019 година, откакто обществено го упрекна в изневери и паралелни връзки. По-късно певицата разгласи, че той има скрито дете. Към днешна дата се знае, че боксьорът има две деца от друга жена. Въпреки тази си предистория, Андреа и Кубрат поддържат другарски връзки, тъй като и двамата имали такова предпочитание, както тя посочи. Андреа удостовери, че Кубрат е участвал на рождения й ден на 23 януари. „ Не съм го водела с револвер до главата ”, разяснява певицата с усмивка, като добави, че боксьорът имал хубави връзки и с родителите й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР