Андреа не спира да провокира. Този път пусна снимка от

...
Андреа не спира да провокира. Този път пусна снимка от
Коментари Харесай

Андреа си отмъсти на Кубрат

Андреа не стопира да предизвика. Този път пусна фотография от спалнята с гаджето й Емре Йозмен. Той първи се осмели да качи провокативния кадър, а изпълнителката го последва, като показа фотографията в своя профил в Инстаграм, предаде Kliuki.net.

Двамата се забaвляват добре, търкаляйки се под завивките.

Емре Йозман е първият мъж, спряган за половинка на Андреа откакто се раздели с Кубрат Пулев. Най-голямата фантазия на Андреа – да бъде младоженка, скоро ще се сбъдне. Тя толкоз години мечтаеше да мине под венчилото с Кубрат, само че уви.

Любовта на Андреа и Йозман пламва от пръв взор и към този момент не могат един без различен. Певицата е споделила пред приятелки, че най-сетне е намерила сродната си душа. Иска да му роди дете – другата огромна упоритост на певицата.

Двамата се срещат за първи път предходната година по време на фотосите на неин клип. За да е по-близо до обичания си, Андреа постоянно посещава Истанбул. Филмовата звезда е с 3 години по-възрастен от възлюбената си.Припомняме, че Андреа имаше 13-годишна връзка с Кубрат Пулев. Нещата завършиха ненадейно, когато Андреа несъзнателно схваща, че той и изневерява. Към ден сегашен той се радва на две деца.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР