Андре Токев отново яхна фаталния пикап, който го вкара в

...
Андре Токев отново яхна фаталния пикап, който го вкара в
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев пак яхна пикапа, който го вкара в затвора

Андре Токев още веднъж яхна съдбовния пикап, който го вкара в пандиза.

 

Разликата е, че топ кулинарят към този момент кара доста деликатно пикапа си с габарити на камион и не основава опасности за участниците в придвижването. Категоричен е, че в никакъв случай повече няма да седне зад кормилото, откакто е използвал алкохол и добавя, че към този момент е изхвърлил от живота си огнените течности.

 

Прави усещане, че към този момент кара извънредно деликатно, без да прави каквито и да било нарушавания на пътя. Возилото му притегля погледите на мнозина по пътя с това, че свети от непорочност.

 

Припомняме, че преди година и половина Токев бе задържан поради шофиране на съдбовния пикап след използването на алкохол. Видео от издънката му се появи в мрежата и ясно се виждаше по какъв начин готвачът се движи със спукани гуми, а малко по-късно напряко остава по джанти.

След като полицейски екип го арестува, инспекцията за алкохол регистрира близо 2 промила в кръвта му.

 

Това му провинение го вкара зад решетките, където излежа 4 месеца и 16 дни от присъденото му наказване и бе освободен предварително. Към днешна дата е загърбил проблемите от предишното и е съсредоточил погледа си към бъдещето.

Инфо: Уикенд

Тагове: началник Андре Токев готвач шофиране затвор пикап шофиране след приложимост на алкохол
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР