Анджела Рипън щастливо съобщи на феновете си за здравето си,

...
Анджела Рипън щастливо съобщи на феновете си за здравето си,
Коментари Харесай

Анджела Рипън, 79, дава актуална информация за здравословното си състояние, след като беше принудена да се оттегли от Strictly Live шоута

Анджела Рипън щастливо заяви на почитателите си за здравето си, откакто получи ужасяваща астматична офанзива, която я накара да не може да диша и беше принудена да пропусне няколко Дати на Strictly Come Dancing Tour Tour.

79-годишната телевизионна водеща удиви почитателите на Strictly предходната година, когато танцува и се огъваше на пода в балната зала. Феновете съумяха да видят нея и редица други състезатели на Strictly 2023 по време на актуалното турне. Но по-рано тази седмица Анджела беше принудена да отпадне от редица шоута заради здравословни аргументи. Тя обаче разкри, че е още веднъж здрава и се завръща на сцената в този момент, откакто турнето доближи до Манчестър.

В дълго видео в Instagram, Анджела показа детайлности за здравословния си боязън и възобновяване. Тя сподели на почитателите: „ Здравейте на всички, опасявам се, че бях отвън мрежата за няколко дни, тъй като, както някои от вас може би знаят, претърпях сериозен медицински срив при започване на седмицата.

„ Когато бяхме в Ливър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР