Американски военнослужещ се е самозапалил пред израелското посолство във Вашингтон

...
Американски военнослужещ се е самозапалил пред израелското посолство във Вашингтон
Коментари Харесай

В ЗНАК НА ПРОТЕСТ: Американски летец се самозапали пред израелското посолство във Вашингтон

Американски военнослужещ се е самозапалил пред израелското посолство във Вашингтон в символ на митинг против войната в Газа, оповестиха управляващите, съобщи Ройтерс.

Мъжът е бил отведен в болница в региона, откакто огънят бил угасен от чиновници на американската Сикрет сървис, заяви пожарната работа и службата за незабавна помощ на Вашингтон. Състоянието му остава сериозно, съгласно представител на вашингтонската полиция.

Говорител на Военновъздушните сили удостовери, че в случая е взел участие военнослужещ на дейна работа. Мъжът, който се е запалил, е излъчвал онлайн в интернет цялата обстановка.

" Повече няма да бъда съизвършител в геноцид ", сподели мъжът във видео, което. След това се е залял с транспарантна течност и се е запалил, крещейки " Свободна Палестина ".

Полицията и Сикрет сървис проверяват случая.

Припомянме ви, че войната в Газа докара до пропалестински и произраелски митинги в Съединени американски щати, като те започнаха започнаха след 7 октомври, когато палестинската ислямистка формация " Хамас ", която ръководи Газа, умъртви 1 200 израелци и взе 253 заложници при нахлуване на територията на еврейската страна. Оттогава насам израелските сили водят военна акция против крайбрежния анклав, като опустошиха огромна част от него.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР