Американски турист се е влюбил до уши в британската храна

...
Американски турист се е влюбил до уши в британската храна
Коментари Харесай

Американецът опитва най-доброто от британската храна и има едно ястие, което той „би могъл да яде всеки ден“

Американски екскурзиант се е влюбил до уши в английската храна и в този момент се е заел с деликатесна обиколка на Обединеното кралство.

Когато човек нормално мисли за кулинарни празници, страни като Италия и Франция са дестинациите, които провокират слюнкоотделяне на феновете на храната. Англия - духовната татковина на картофите и чиниите, отрупани с разнообразни нюанси на кафяви храни - евентуално е малко по-надолу в листата.

Не е по този начин за американката Калани Смит. Първоначално 25-годишният юноша планираше да обиколи Обединеното кралство на лов за призраци. Но в последна сметка той стана вирусен в TikTok, вместо това хапвайки печено вечеря. След голямото внимание, което получи клипът, британците се подредиха на опашка, с цел да му дадат рекомендации какво би трябвало да яде по-късно, оповестява Gloucestershire Live.

Калани беше толкоз заинтересован от концепцията да стане английски тестер за усет на храна, че той се отхвърли от призрачното си търсене и стартира да обикаля Англия, ха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР