Алън Шиърър посочи своя наследник. Легендарният нападател, който държи рекорда

...
Алън Шиърър посочи своя наследник. Легендарният нападател, който държи рекорда
Коментари Харесай

Шиърър посочи кой може да подобри рекорда му

Алън Шиърър уточни своя правоприемник. Легендарният нападател, който държи върха за най-вече попадения в историята на британската Висша лига със своите 260, се изрече ласкаво за 18-годишния Мейсън Грийнууд. Младокът си извоюва титулярно място в " Манчестър Юнайтед " и към този момент има 17 гола във всички шампионати през този сезон.
Да дебютираш за " Юнайтед " с номер от... ПСЖ Мейсън Грийнууд се появи в игра за "червените дяволи " при героичната победа в Париж
" Дали ще бъде на близката или далечната греда, всичко зависи от силата на удара. Навеждаш глава и риташ крепко. В юношеския отбор на " Саутхемптън " треньорът Дейв Мерингтън ме съветваше да се съсредоточвам върху работата с десния крайник, да не могат да спасят удара. "

" А в този момент Грийнууд може и с двата. Веднага стреля, не оставя късмет на вратарите. Мисля, че след 12 или 13 години, може би ще приказваме за него като за топ реализатора на Висшата лига. Знам, че доста неща могат да се случат в кариерата на един футболист, само че той в действителност е много добър. ", разяснява някогашният национал на " Трите лъва ".



В последните години Шиърър, който оглави безконечната голмайсторска листа с изявите си за " Саутхемптън ", " Блекбърн " и обичания " Нюкасъл ", хвалеше Серхио Агуеро и Хари Кейн. Сега обаче прави голям комплимент на Грийнууд.

Вчера младежът записа 50-ия си мач за " Юнайтед " и го ознаменува с гол за равенството 1:1 с " Уест Хем ".

Последни
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР