Актьорът Бен Чампнис се завърна в EastEnders този четвъртък (16

...
Актьорът Бен Чампнис се завърна в EastEnders този четвъртък (16
Коментари Харесай

Зрители на BBC EastEnders в истерия, тъй като забелязват невероятни детайли на заден план

Актьорът Бен Чампнис се завърна в EastEnders този четвъртък (16 май 2024 г.), когато неговото алтер его от BBC One, Шримпи, се подиграваше със себе си с костюма си за Уитни и Зак се причислиха към кокошка и елен.

Хаотичната нощ, която приключи с раждането на дъщерята на Уит и Зак Доли Дийн Хъдсън, стартира в The Queen Vic с голям брой любимци на почитателите, които се появиха в радостни и умни костюми.

Но до момента в който Челси Фокс се трансформира в Posh Spice, известна още като Виктория Бекъм, и Били Мичъл, облечен като Фред Флинстоун, притежателят на щанда „ Shrimpy “ остави почитателите по шевове, когато се появи на събитието в костюм на скариди.

Зрителите на основаното в Лондон шоу отидоха в X, прочут още като Twitter, с цел да споделят своите мисли. „ СКАРИДИ Е СКАРИДА. Обсебен “, написа един благополучен почитател. Друг повтори: " скариди като скариди ХАХА. " Трети ефирен наблюдаващ написа, съчетавайки коментара си със смеещо се емотиконче: „ Шримпи е облечен като скарида “. След това един п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР