Ако ви се гледа и слуша нещо щуро, което ще

...
Ако ви се гледа и слуша нещо щуро, което ще
Коментари Харесай

Петя Алекса и Монти чупят клишета с нова песен

Ако ви се гледа и слуша нещо щуро, което ще ви разсмее и ще ви донесе ведро въодушевление, чуйте и вижте новата ария и видео на Petya Alexa & Monty - ТИРИРАМ. Ще видите Petya Alexa в няколко горещи функции, а Монти единствено в две, само че толкоз запаметяващи се, че няма да ви се има вяра какво виждате. С по-кратки включвания в клипа към ТИРИРАМ откриваме още две монахини, куче, котка и кукли Барби, които обаче не са изключително щастливи. Има и торта, която предизвика по личен метод, както и кренвирши, които играят основна роля във видеото. И още - доста танци и усмивки.

" ТИРИРАМ " е четвърти по ред сингъл с видео за хитовия дует. Цялостната комедийна идея на видеото е дело на двамата реализатори. В писането на музиката с изключение на Petya Alexa и Монти се включват Светлин Къслев и прочут DJ от Мозамбик. Текстът към парчето още веднъж е дело още веднъж на Монти и Petya Alexa. Монти е режисьор на видеото, а оператор е Георги Марков.

„ Това е видеото, в което най-сетне мога да покажа моята занимателна страна. Надявам се облиците, които играя, да накарат хората да се ухилен и да се забавляват “ – споделя Монти.

„ Радвам се, че успяхме да създадем видео и ария, които да разкрият какви сме с Монти в всекидневието ни. Ние и двамата сме много игриви, обичаме да се майтапим с всичко, което ни се случва. Такъв е нашият жанр на живот и по този начин се оправяме с всичко - малко с подигравка. Дано хубавото въодушевление, което сме вложили в клипа, е заразително за всички “ – добавя Petya Alexa.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР