Агенцията по вписванията удължи срока за подаване на декларация за

...
Агенцията по вписванията удължи срока за подаване на декларация за
Коментари Харесай

Годишните финансови отчети ще се подават до 30 септември

Агенцията по вписванията удължи периода за подаване на декларация за липса на активност и на годишен финансов доклад. Това става след влизането в действие на Закона изключителното състояние, припомниха от институцията.

Така търговците могат да разгласят липса на активност за 2019 година до 30 юни, а не както до момента - до 30 март.

Национална агенция за приходите с значима информация за налози и осигуровки по време на изключителното състояние

През 2019 година са подадени към 140 000 заявления за липса на активност. Според броя на към този момент входираните заявления за 2020 година, се чака 58 % от търговците без активност да подадат документа до края на периода - 30 юни.

Със закона е продължен и срокът за подаване на годишни финансови доклади. Тези документи могат да бъдат подадени в Агенция по вписванията до 30 септември.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2204  Сред инфектираните в Испания близо 14% са здравни служащи Сред инфектираните в Испания близо 14% са здравни служащи  Германската войска изгуби 6 млн. маски в Кения Германската войска изгуби 6 млн. маски в Кения  Сърбия нападна ковид с всеобщи проби и увеличение на болничните потенциали Сърбия нападна ковид с всеобщи проби и увеличение на болничните потенциали
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР