Агентите на Люис Хамилтън са били в контакт с отборите

...
Агентите на Люис Хамилтън са били в контакт с отборите
Коментари Харесай

Люис Хамилтън преговарял с Ред Бул и Ферари

Агентите на Люис Хамилтън са били в контакт с тимовете на Ред Бул и Ферари, преди седемкратният международен първенец във Формула 1 да подпише новия си контракт с Мерцедес, съгласно Кристиан Хорнер.

38-годишният английски водач подписа нов двегодишен договор с Мерцедес през август, като по този метод ще удължи престоя си във Формула 1, откакто навърши 40 години. Това стана по време на сложен сезон за Мерцедес, в който Макс Ферстапен елементарно завоюва третата си купа с преобладаващия болид на Ред Бул.

" Имахме няколко диалога пред годините за присъединението на Люис ", разяснява шефът на Ред Бул Хорнер пред " Дейли Мейл ".

" Последният бе по-рано през тази година ", добави той. " Той се срещна с Джон Елкан (президента на Ферари) също. Мисля, че са били съществени диалози. Но аз не виждам Макс и Люис да работят дружно.Динамиката няма да се получи. Ние сме 100% щастливи с това, което имаме ", сподели още шефът.

Сезонът във Формула 1 през тази година приключва със надпреварата в Абу Даби този уикенд, където Хамилтън бе надвит по противоречив метод от Ферстапен за купата през 2021. Хамилтън ще приключи на трето място през сезона, а нидерландецът ще преследва своята 19 победа през годината, което ще бъде връх.

" Ние ще се върнем на върха и ще се борим за международната купа ", сподели Хамилтън, когато бе разгласен новият му контракт през август.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР