Адвокати се жалват пред омбудсмана Мая Манолова за проблеми при

...
Адвокати се жалват пред омбудсмана Мая Манолова за проблеми при
Коментари Харесай

Агенция по вписванията се спъна в PDF файл

Адвокати се жалват пред омбудсмана Мая Манолова за проблеми при връзката с Търговския указател .

Проблемът е с достъпа на бранителите.

Омбудсманът е поел задължения за уеднаквяване на практиките , тъй като хората се товарят ненужно със правосъдни разходи.

Манолова напомни по време на среща с юристи , представители на Агенцията по вписванията и Министерство на правораздаването, че диалози са водени и с министър Данаил Кирилов .

Имаше реакция от Агенцията по вписванията , които оповестиха ясно каква ще бъде практиката по едни и същи противоречиви тематики, акцентира Мая Манолова. През май месец тази година Манолова напомни, че е внесла план за законови промени и се надява депутатите да намерят време да го прегледат.

Трябва да има ясни инструкции за длъжностните лица по какъв начин ще бъдат признавани дължими такси при регистрация, промяна омбудсманът. Адвокатите сложили въпроса за изясненост във връзка с данните на заявителите и лицата, вписвани по партидите на търговците, където имало несъгласия.

А самите юристи разкриха чудноват случай : техен сътрудник получил отвод, тъй като Агенцията по вписвания не съумяла да отвори PDF файл .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР