Административният директор на Етър – Страцимир Тинчев, определи решението за

...
Административният директор на Етър – Страцимир Тинчев, определи решението за
Коментари Харесай

Шеф на Етър: Нашето становище беше да доиграем мача

Административният шеф на Етър – Страцимир Тинчев, дефинира решението за отсрочване на мача сред ЦСКА и „ болярите “ като правилно. Към мнението си Тинчев съобщи, че „ виолетовите “ са желали дуелът да се доиграе през днешния ден поради „ битовизми “.

Шефът на великотърновци приключи с това, че от време на време даже обещано решение да е неверно, то би трябвало да бъде взето.

„ Първо, държа да кажа, че всичко като диалози беше безусловно правилно от съдийската бригада, наше лице и домакините. Нашето мнение беше да доиграем мача. Зад това решение са битови проблеми – настаняване на тима, хотел и по този начин нататък. Мнението на ЦСКА беше да се отсрочи мачът. Съдийската бригада и съдийският наблюдаващ взеха решение мачът да се играе на следващия ден “.

„ Ще създадем всичко допустимо като клуб за на следващия ден. Затова сме в Първа лига, би трябвало да бъдем готови. Какъв екип като цвят, ще го вземе страничният орган. Няма нещо прикрито, потайно или тайно. Видя се какво е времето. Каквото би трябвало, ще си го вземем. Решението, въпреки и неверно, би трябвало да бъде взето “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР