Адам Питърс е новият генерален мениджър на Вашингтон Командърс, като

...
Адам Питърс е новият генерален мениджър на Вашингтон Командърс, като
Коментари Харесай

Командирите го правят официално, наемат изпълнителен директор на 49ers Адам Питърс като генерален мениджър

Адам Питърс е новият общоприет управител на Вашингтон Командърс, като тимът, който наема, се съгласи предходната седмица публично в понеделник.

Човек, осведомен с този ход, сподели на Асошиейтед прес в петък, че тимът е сключил договорка с асистента на генералния шеф на Сан Франциско 49-ърс, с цел да го сложи отпред на футболните интервенции. Контролиращият притежател Джош Харис го разгласи в средата на първия от двата плейофни мача на НФЛ, които се организират другаде.

Бързото наемане, седмица след уволнението на Рон Ривера, накара Харис да извърши обещанието си за „ изчерпателен, само че бърз ” развой.

„ Нашата цел беше да намерим водач с опит в отличните достижения и мощна работна нравственос, както и новаторски и стратегически метод към построяването на организация на шампионата “, сподели Харис в изказване. „ Адам е впечатляващ изпълнителен шеф, който е предан на култивирането на първокласен гений, построяването на позитивна просвета и подпомагането на възобновяване на този франча...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР