Абсурдно е да няма разписана подробна програма, да разбираме от

...
Абсурдно е да няма разписана подробна програма, да разбираме от
Коментари Харесай

Абсурдно е поведението на ИТН, смята депутатът от ДБ Борислав Сандов

”Абсурдно е да няма написана подробна стратегия, да разбираме от малкия екран за кандидатурата на премиера и ръководителят на Има Такъв Народ да не поддържа връзка. Не можем просто да подкрепим ”сламен човек ”. Не желаеме наши хора, а част от поетата отговорност ”. Това съобщи Борислав Сандов, народен представител от ”Демократична България ”.

Рано е да да даваме оценки на кандидатурата на Пламен Николов, само че това не беше най-хубавото допустимо предложение. Не сме разговаряли с Николов, по какъв начин да го познаваме. Факт, е че кандидатурата беше непредвидена и в последния миг, сподели още той пред bTV.

Надявам се, че съставът и конфигурацията ще бъдат обект на разискване, сподели още националният представител и добави, че няма по какъв начин да има кабинет без поддръжка.

" Оставаме с желанието да подкрепим държавно управление на смяната. Кабинет, който не повтаря модела от последните 12 години - ръководство на задкулисието ", разкри представителят на Демократична България.

" Не е концепцията да подкрепим един човек, а конструкция и стратегия ", безапелационен бе Сандов.

" Изключително несериозно е, че Слави Трифонов още не се е срещнал с водачите на партиите. Трифонов би трябвало да излезе и да се включи - не знаем кой взима решенията ", сподели още той.

Искаме поръчител, че обещанията са същински. Не е съществено това, което виждаме от Има Такъв Народ, заяви Сандов. Оставам с усещането, че Има Такъв Народ дава обещание разнообразни неща на Българска социалистическа партия и на Демократична България, счита депутатът.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР