93-годишният Джордж Сорос се потапя във водите на Барбадос с

...
93-годишният Джордж Сорос се потапя във водите на Барбадос с
Коментари Харесай

93-годишният Сорос се забавлява на плажа в Барбадос навръх Нова година

93-годишният Джордж Сорос се потапя във водите на Барбадос благодарение на антураж от четирима мъже единствено няколко месеца откакто милиардерът, шеф на хедж фонд и човеколюбец съобщи ръководството на империята си оценена на стойност 25 милиарда $ на сина си Алекс, написа dailymail.co.uk.

 

Сорос е забелязан да плува във водите на плажа в Бриджтаун, столицата на островната страна, а към него се навъртат няколко помагачи, в това число и синът му. Пенсионираният финансист релаксираше излегнат на плажа, до момента в който деликатно се предпазваше от слънцето. На излизане от водата група мъже помогнаха на родения в Унгария предприемач да се върне на шезлонга си, където милиардерът се отдаде на отмора след водните занимания.

 

Екзотичната отмора на Барбадос идва, откакто Сорос съобщи контрола над империята си на стойност 25 милиарда $ на сина си Александър Сорос, който даде обещание да употребява парите на фамилията, с цел да пропагандира повече крайно-леви дела.

 

37-годишният правоприемник показа пред „ Уолстрийт Джърнъл “, че ще разшири задачите на татко си, само че ще поддържа разнообразни дела, като правото на глас и правото на аборт, както и равенството сред половете, напомня английското издание.


George Soros, 93, spotted in Bridgetown, Barbados with the help of his entourage.

They say a picture is worth a thousand words. This one seems more like 6 million. pic.twitter.com/GxRXWv76vM

— Sam Parker???????? (@SamParkerSenate) December 26, 2023

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР