83-годишната жена, която на 24 август беше намушкана с два

...
83-годишната жена, която на 24 август беше намушкана с два
Коментари Харесай

Почина намушканата с нож от внучката си в Меричлери

83-годишната жена, която на 24 август беше намушкана с два ножа от 17-годишната си внучка в Меричлери е умряла, оповестяват от прокуратурата.

Момичето е с обвиняване в опит за ликвидиране на баба си и на 28 август Хасковският областен съд наложи най тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Предстои да бъде направена аутопсия и съгласно резултатите от нея от прокуратурата ще преценяват дали има учредения за смяна в обвиняването.

Между старата жена и внучката, която живеела с майка си в друга къща в Меричлери, постоянно възниквали разпри. Този път 17-годишната при следващия скандал намушкала с нож старата жена, като откакто ножът се изкривил, употребила и втори. Малко по-късно посетила съседи, на които споделила, че баба й не се усеща добре. Комшийката я намерила в безпомощно положение и съобщила на незабавния телефон. 83-годишната жена бе откарана в пловдивска болница с заплаха за живота, където по-късно макар напъните на лекарите е умряла.

Съдебното съвещание, при което на 17-годишната бе наложена мярка за неотклонение, се организира при закрити порти в Хасковския областен съд, защото момичето е малолетно. То е направило признания и е с неприятни характеристични данни, заради което съдът го остави в ареста.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР