57-годишна жена е пробола смъртоносно с кухненски нож 5 г.

...
57-годишна жена е пробола смъртоносно с кухненски нож 5 г.
Коментари Харесай

Сигнал за домашно насилие в Койнаре завърши със смъртоносно клане

57-годишна жена е пробола смъртоносно с кухненски нож 5 година по-възрастен от нея мъж в Койнаре часове откакто подала сигнал за домашно принуждение, заяви.

Тя позвънила в полицията, че мъжът я наскърбява и малтретира физически. Полицаите пристигнали на място и го предизвестили по закона за Министерство на вътрешните работи, оповестиха от Плевенската окръжна прокуратура на изключителна конференция късно следобяд във вторник.

И двете прободни рани в корема на мъжа са били жизненозастрашаващи. Съдебномедицинската експертиза ще се произнесе дали и двете са били съдбовни.

Убийството е станало в дома на дамата. Двамата имали 2-годишна неофициална връзка, 62-годишният мъж се грижел за парцела й. Тя не е фамилна, той бил женен, законната му брачна половинка живеела другаде.

За 2 години дамата е подала против мъжа минимум 3 сигнала за домашно принуждение, посочи наблюдаващият прокурор Виктор Доцев.

Тя е с 4 престъпни регистрации със забележителна отминалост, последната е от 2006 година Той е с чисто правосъдно минало. Предстоят разпити на близки на двамата. Назначени са две съдебно-медицински експертизи.

Жената е в ареста за 72 часа, изясни прокурор Доцев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР