52-годишният актьор от Буги нощи вече се е установил в

...
52-годишният актьор от Буги нощи вече се е установил в
Коментари Харесай

Марк Уолбърг: Семейството ми е щастливо в новия ни дом в Невада

52-годишният артист от " Буги нощи " към този момент се е открил в Лас Вегас, откакто се реалокира там със брачната половинка си - 45-годишната Реа Дънам и четирите им деца от Калифорния в края на 2022 година


Той описа пред People какъв брой доста обичат новия си дом: " Това е място, където децата ми могат да се развиват, да преследват ползите си. Всички се приспособиха добре. Всички деца са на учебно заведение и всички са щастливи ".

Марк съобщи в предаването " The Talk " през 2022 година преди преместването, че желае да трансформира Вегас в " Холивуд 2.0 ", като съобщи: " След тези избори за губернатор се надявам, че ще се обърнем към законодателството и ще приемем законопроект, с цел да можем да получим данъчни заеми за щата, да построим тук съвременно студио и да превърнем този град в Холивуд 2.0. Искам да мога да работя от у дома ".

Актьорът и брачната половинка му Реа, за която се ожени през август 2009 година, имат дъщери Ела, на 20 година, и Грейс, на 14 година, и синове Майкъл, на 17 година, и 15-годишния Брендън.

Марк споделя, че " е направил единствено няколко кино лентата за цялото време ", през което е живял в Калифорния, тъй че за него и фамилията му е имало смисъл да се реалокират.

Той добави: " За да мога да дам на децата си по-добър живот и да следват фантазиите си - било то щерка ми като играч по конен спорт, синът ми като баскетболист, по-малкият ми наследник като състезател на голф - това беше доста по-разумно за нас ".

Той добавя, че двамата със брачната половинка му виждат в преместването в Невада късмет да дадат " ново начало за децата ни "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР