4-годишната Ани бе убита от собствения си баща - 27-годишният

...
4-годишната Ани бе убита от собствения си баща - 27-годишният
Коментари Харесай

Той уби, разчлени, свари и изхвърли в казана собствената си дъщеря, а сега пак твърди, че е невинен

4-годишната Ани бе убита от личния си татко - 27-годишният тогава Станислав Бакърджиев на Велики четвъртък през 2014 година в Гърция

Станислав Бакърджиев, който през 2014 година свиреп умъртви, след това разчлени и безусловно свари 4-годишната си щерка Ани, към момента твърди от гръцкия затвор, където излежава доживотна присъда, че е почтен. Поне частично. Можел да потвърди невинността си, в случай че полицията открие неговия другар Назиф, прочут като Ники, който е бил в дома по време на зверството. Не той бил килърът, само че пък имал огромна виновност за случилото се.

4-годишната Ани бе убита от личния си татко Станислав в Гърция през април 2014 година Той я нарязал на дребни елементи, сварил с дни останките и ги разнасял в тенджери през цяла Атина, изхвърляйки ги в разнообразни кофи за отпадък в опит да прикрие стореното. В деня на убиството - евентуално на 9 април, Станислав и Назиф били за следващ път в жилището на първия, където постоянно се събирали, с цел да се друсат. Дни по-късно още веднъж се събрали, към този момент при приключен факт и съгласно следствието таман тогава 27-годишният по това време Станислав разказал под влияние на опиати какво тъкмо е направил с щерка си.

Отвратен от описа, Назиф изчакал приятеля си да заспи и незабавно напуснал къщата. Бързо се прибрал в България и разказал за случилото се, което мигновено стартирало следствие с поддръжката на гръцките управляващи. По показания на Ники, разказът на Станислава започвал от момента на разчленяването.

Впоследствие обаче и самият Назиф се озова в пандиза като съизвършител, така кто негов пръстов отпечатък бе открит на една от бутилките с белина, употребена за изчистването на кръвта от килимите, стените, пода и мебелите в жилището.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР