38-годишният британски пилот от Формула 1 Люис Хамилтън е забелязван

...
38-годишният британски пилот от Формула 1 Люис Хамилтън е забелязван
Коментари Харесай

Люис Хамилтън е замесен в любовен триъгълник с Шакира и няма да повярвате още кой

38-годишният английски водач от Формула 1 Люис Хамилтън е забелязван неведнъж с 46-годишната колумбийска звезда Шакира след раздялата ѝ с 36-годишния ѝ някогашен сътрудник Жерар Пике предходната година.

Освен, че се любуваха на взаимни разходки с лодка с другари в Маями, двойката вечеря и в Барселона след второто място на Люис в Гран При на страната предходната седмица.

 Хамилтън

Холивудският деец Том Круз пък е изпратил цветя на изпълнителката на Whenever, Wherever, откакто пътищата им се пресекли на автомобилно съревнование в Южна Флорида в неделя.
Звездата от " Топ Гън " вярвал, че сред него и певицата " има невероятна химия ".

 Том Круз

Според Us Weekly, певицата намира слуховете за любовен триъгълник за " смешни " и макар че си е прекарала " занимателно " с Том, когато са се срещнали на Гран при на Формула 1 в Маями, тя нямала желание да задълбочава нещата.

Шушуканията се появиха, когато двойката беше снимана дружно на спортното събитие, а източници настояват, че артистът е бил извънредно притеглен от фикс идея да преследва Шакира.

Вътрешен източник опровергава всичко това: " Шакира си прекара отлично с Том по време на надпреварата от Формула 1, само че няма интерес да се среща с него. В момента певицата си взима отмора, откакто 11-годишната ѝ връзка с Жерар Пике завърши през юни предходната година “.

Шакира счита, че това е смешно, тъй като просто не е правилно. Тя се е забавлявала с Том, когато са разговаряли, само че нещата са стигнали единствено до такава степен. 

Южноамериканската певица, чието цялостно име е Шакира Исабел Мебарак Рипол, се раздели с дългогодишната си обич - 36-годишния Жерар, предишното лято на фона на обвинявания, че ѝ е изневерил с дамата, с която се среща - 24-годишната Клара Чиа Марти.

 Шакира

Том е татко на три деца: Изабела, на 30 година, и Конър, на 28 година, от някогашната си брачна половинка Никол Кидман; и Сури, на 17 година, от някогашната си брачна половинка Кейти Холмс.

Шакира е майка на две деца Милан, на 10 година, и Саша, на 8 година, с Жерар.

По-рано през месеца Шакира прочувствено разиска връзките след мъчителната си разлъка с някогашния испански футболист.

Говорейки на тържествената церемония вечер " Жените в латиноамериканската музика ", певицата съобщи: " Няма толкоз огромно значение дали някой е правилен или не; това, което в действителност има значение, е дали продължаваш да бъдеш правилен на себе си.

" Когато се усещах най-депресирана, музиката беше тази, която ме върна към себе си. В живота на всяка жена настава миг, в който тя към този момент не зависи от някого, който да я обича или приема такава, каквато е. “

„ Търсенето на другия се заменя с търсене на себе си, когато желанието да бъдеш идеален се заменя с желанието да бъдеш достоверен “ - споделя тя.

Шакира се обърна към дамите на всички места по света: „ Ние сме по-смели, в сравнение с си мислим, че сме. Мисля, че сме и по-независими, в сравнение с са ни учили да бъдем. “

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР