30 души бяха ранени, един от които тежко, след като

...
30 души бяха ранени, един от които тежко, след като
Коментари Харесай

Ферибот се блъсна в доковете на пристанище в Неапол, 30 души са ранени

30 души бяха ранени, един от които тежко, откакто ферибот на „ Каремар " се удари мощно в доковете на пристанището „ Моло Беверело " в Неапол. Повечето от тях са туристи. Корабът идвал от остров Капри, където е срещата на външните министри от Г7. В плавателния съд имало и хора от защитата на срещата. Предполага се, че причина за случая е неверна маневра или мощният вятър и морски талази поради неприятното време в Неапол. На пристанището дойдоха незабавно доста коли за спешна помощ.
Прочетете още
Фериботът тръгнал от остров Капри сутринта с няколкостотин пасажери на борда си, измежду които и доста чужденци. Повечето от пасажерите били прави, защото в този миг корабът правил интервенция по закотвянето си. Затова доста от туристите паднали едни върху други, удряйки се мощно в седалките на кораба. Властите на пристанището към този момент откриха следствие за изясняване на аргументите за случая.

На остров Капри е в ход срещата на Г7 на външните министри, управлявана от Антонио Таяни, която би трябвало да приключи на 19 април.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР