294 души са се подписали в подписка, която е отправена

...
294 души са се подписали в подписка, която е отправена
Коментари Харесай

Дъщерята на убит по време на рожден ден пише до Цацаров: Не ни забравяйте

294 души са се подписали в подписка, която е отправена към основния прокурор Сотир Цацаров – с молба да не бъде потулено следствието за убийството на ресторантьора Наско Тонкев в пазарджишкото село Виноградец.
Бави се комплексната експертиза, сподели дъщерята на убития Наско Тонкев – Деница. Тя акцентира, че един от обвинените – Лазар Влайков, взе участие в работата на Общинския съвет в Септември. Влайков беше ръководител на съвета и член на партия ГЕРБ, като беше изключен както от ГЕРБ, по този начин и от съвета, само че Административен съд-Пазарджик го възвърне като общински консултант. Влайков беше изключен тъй като е отсъствал от три съвещания на Общинския съвет, само че съдът откри, че за последното неявяване той е уведомил документално и това значи, че има " уважителна причина ".
Той споделя, че ще се махне когато той си пожелае, оплака се Деница, която смята това, че Влайков беше освободен против гаранция за единствено 10 000 лв. за незаслужено.
Според Нова телевизия следва заключението на комплексната експертиза, другояче всичко друго е свършено.
Припомняме, че Тонкев беше прострелян при тържество на рожден ден на шестгодишно дете. Разследва се версията, че детето е стреляло без да желае, само че роднините на умрелия са безапелационни, че оръжието е на Влайков и че версията с детето не наподобява правоподобна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР