27-годишната Олга е тежко ранена след ракетен удар в Киев,

...
27-годишната Олга е тежко ранена след ракетен удар в Киев,
Коментари Харесай

Бебе оцеля при ракетен удар в прегръдките на майка си

27-годишната Олга е тежко ранена след ракетен удар в Киев, само че съумява да избави в прегръдката си 6-седмичната си щерка. Олга и нейният брачен партньор виждат в това избавление знамение. И макар контузиите на майката, те са щастливи, че дребната Виктория излезе победител в борбата за живота си.

Олга, Дмитро и 6-седмичната Виктория са семейство от Киев, чиито живот се прекатурва в нощта на 19 март.

" Събудих се от крясъците на Олга и звука на натрошено стъкло и сирени. Беше същински пъкъл ", споделя Дмитро.

От началото на войната, фамилията всеки ден слушало писъка на сирените. С всеки минал ден, злокобният екот на снарядите от ден на ден се приближавал към техния квартал. До кошмарната нощ, когато е ударена тяхната къща. Олга си спомня, че низ от случайности избавя живота на щерка й.

" Бебето се разсъни и станах, с цел да я нахраня и изкъпя. Завих я с одеалце и я прегърнах, с цел да й е топло. Тогава последва ударът. Скрих я под одеалото и мисля, че тъкмо това я избави. Не желая даже да си представям какво щеше да стане, в случай че в този миг Виктория беше в кошарката си. Бях ранена и от мен течеше кръв. В началото не разбрах какво се случва и помислих, че бебето ми е ранено ", споделя Олга.



Бебето оцелява в прегръдките на майка си. Дмитро едвам успокоява брачната половинка си. Тя има голям брой пострадвания по цялото тяло, само че скоро ще я изпишат от болничното заведение. Домът им е неспособен за обитаване.

" Ето по този начин наподобява мирът на руснаците. Ето такава е обстановката тук. Така живеем ние - измежду бомбардировки ", споделя той.

" Една от стените ни е изцяло срината. Шест къщи към нас имат провали, а също детската градина и близкото учебно заведение ", споделя Олга.

Любов по време на война - такава е историята на това младо семейство. Разбрали, че щом дружно са претърпели този смут, нищо не може да застане сред тях.

Тяхната история по знамение е с благополучен край. Но доста други фамилии нямат този късмет. Само в Киев от началото на войната са убити над 220 цивилни. Четири от тях - деца.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР