25-годишният Йордан Исаев, който е обвинен за това, че е

...
25-годишният Йордан Исаев, който е обвинен за това, че е
Коментари Харесай

Да пуснат под домашен арест 25-годишния бомбаджия, зове адвокатът му

25-годишният Йордан Исаев, който е упрекнат за това, че е ранил двама чиновници на реда със самоделна бомбичка по време на мача ЦСКА - Левски от 18 април, не заслужава да бъде в пандиза.
Той би трябвало да бъде пуснат под домакински арест, тъй като не е престъпно проявен човек и не прави закононарушение всеки ден. Бомбичката, която хвърлил, е случай. Това съобщи пред Нова юристът на хулигана.

Припомняме, през вчерашния ден, 23 април Софийският градски съд реши да не освободи 25-годишния Исаев против по-лека мярка за неотклонение. Така той остана за непрекъснато в ареста.

Според бранителя на Исаев незабавно след случая, младият мъж е осъзнал какво е направил, споделил е на родителите си и незабавно се предал. Вчера обаче съдията по делото - арбитър Вера Чочкова, записа в претекстовете си за решението, че Исаев се е предал непринудено цели 3 дни след мача, когато към този момент е бил разпознат и разпознат и от представители на фенклуба на футболния тим.

" Много съжалява за това, което е сторил ", изясни още юристът.

" С дейностите си той оказа цялостна поддръжка на следствието, част по-скоро да завърши и той да си получи заслуженото. Съдът обаче одобри, че на този стадий той би трябвало да бъде изолиран за ареста ", недоволства още юристът.

Темата разяснява и министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Днес пред Българска национална телевизия той съобщи, че казусът в действителност е тежък, тъй като с бомбичка могат да се ранят доста хора по едно и също време. По думите му от бомбичка могат да пострадат инцидентни хора на стадиона, почтени почитатели, други чиновници на оборудването.
Според министъра проблем би трябвало да се търси и в образованието и възпитанието на младите. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР