2339 лв. е причината Варна да остане без нито един

...
2339 лв. е причината Варна да остане без нито един
Коментари Харесай

Заради 2300 лв. Варна останала без паяци

2339 лева е повода Варна да остане без нито един работещ " паяк ". Толкова била цената на ремонта на неработещите три паяка към общинско дружество " Паркинги и синя зона ". Това заяви кметът на морската столица Благомир Коцев.

Мога да проявя приемливост към всички процеси, свързани с хора, тъй като никой не е непогрешим. Но не и към това 2,339 лева да се акцентират като причина градът да се остави без работещ " паяк ". Толкова безценен се оказа ремонтът на неработещите 3 " паяка " на Общината.
Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че във Варна няма нито един работещ паяк. Младен Иванов, шеф на " Паркинги и синя зона " съобщи за Moreto.net, че това, че сега няма нито една настояща машина е неприятно стичане на събитията и, че са взети ограничения още тази седмица да има работещи „ паяци “.

Общинското дружество разполага с пет транспортни средства вид " паяк ", а от над 12 месеца е изминал договорът им за ремонт и поддръжка.

Два от профилираните коли са в употреба от 2008 година и все още не са годни за работа на терен, заради потребността от съществени поправки.

Другите три „ паяка “ са доставени през 2019 година За времето, през което общината няма контракт за ремонт (над 12 месеца), не е имало съществени проблеми и екипът на общинското дружество се е справял, само че това към този момент не е допустимо, стана ясно от справката на шефа на предприятието.

" До края на седмицата търпеливо ще изчакаме ремонта. Но след този период няма да одобрявам никакви оправдания. От над 12 месеца Варна е оставена без техническа поддръжка на целия си автопарк. Затова повече от 3 дни няма да очаквам никого. Първо колите в гаража не работеха, в този момент " паяците " се оказаха неработещи. ", уточни кмета
До края на седмицата проблемите ще бъдат отстранени, показва в своя информация до кмета - Младен Иванов, шеф на " Паркинги и синя зона ".

Ако, до момента в който траят ремонтите на „ паяците “, е извънредно неотложно да се обезпечи достъп на кола за спешна помощ или на автомобил със специфичен режим, ще се търси подпомагане от частни компании с аналогична техника, е решението, което е допустимо на този стадий след систематичното оставяне на МПС на общината без техническа поддръжка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР