19 мача. Толкова до този момент има Николай Панайотов. Младият

...
19 мача. Толкова до този момент има Николай Панайотов. Младият
Коментари Харесай

Панайотов вече е побеждавал девет от настоящите треньори в efbet Лига

19 мача. Толкова до този миг има Николай Панайотов. Младият експерт продължава да е отпред на ФК ЦСКА 1948, макар прогнозите, че бързо ще напусне поста за сметка на някой по-опитен сътрудник. Какви ли не имена се спрягаха за " алените ", само че в последна сметка от 15 август насам той е непреклонен. Нещо повече - в юбилейната среща номер 20 - Панайотов ще опитва да вземе и юбилеен скалп от противник. В момента той има победи над 9 от треньорите, против които се е изправял. Той даже съумя да излъже два пъти Александър Тунчев. Два дуела има и с Хосе Луис Ачиари. В тях записа триумф и реми.

Задачата му през днешния ден няма да е лека. Срещу него ще е умел войник като Златомир Загорчич. Но пък Панайотов не трябва да бъде подценяван. Той съумя да излезе напред в борбите с Любослав Пенев, Николай Костов, Хосе Мари Бакеро, както и Душан Керкез.

Интересното е, че единствено четирима от по-опитните му сътрудници не го подцениха. Това са Иво Тренчев, Нестор Ел Маестро, Георги Дерменджиев и Станислав Генчев. Дуелите му с Илиан Илиев, Александър Томаш, Светослав Петров и Данило Дончич пък приключиха без победител.

Лошата вест за Панайотов е, че Златомир Загорчич няма загуба от ФК ЦСКА 1948. Бившият национал е излизал 3 пъти против този противник. Балансът му е позитивен - победа и два равни. Първо Заги излъга с 2:1 Мирослав Миндев, а по-късно на два пъти стигна до 1:1 в тези мачове. Първо с Николай Киров, а по-късно и с Любослав Пенев, написа " Мач Телеграф ".
 Въпросителни пред Николай Панайотов преди мача със Славия
Въпросителни пред Николай Панайотов преди мача със Славия

Треньор на ФК ЦСКА 1948 се чуди кой да води атаката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР