18 камери за видеонаблюдение бяха монтирани в град Кермен. Те

...
18 камери за видеонаблюдение бяха монтирани в град Кермен. Те
Коментари Харесай

 Moнтираха камери за видеонаблюдение в Кермен

18 камери за видеонаблюдение бяха инсталирани в град Кермен. Те са ситуирани на входовете на града, на площада и други основни места. За това заяви кметът Живко Жечев. Той благодари на кмета Стефан Радев и Община Сливен, че осъществиха плана, който оказва помощ за повишение сигурността на хората.

„ С монтирането на камерите с пъти се усилва сигурността на жителите и улесняваме работата на полицията. Жителите на Кермен са удовлетворени и споделят, че се усещат по-сигурни “, сподели Жечев.

Община Сливен продължава разширението на системата за видоенаблюдение освен в Сливен, само че и в обитаемоте места. В множеството от тях има инсталирани камери, следва слагане в селата Биково, Блатец, Драгоданово и други

Центърът в Общината е измежду най-модерните в страната, като сплотява данните от инсталираните уреди в града, които могат да бъдат проследявани в действително време. Системата се употребява за запазване на общинската благосъстоятелност и общата инфраструктура, както и като предварителна защита против нарушавания и закононарушения.Благодарение на видеонаблюдението са открити причинителите на обири, вандалски прояви и други нарушавания.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР