18-годишният младеж, който на 6 декември изнасили и уби 70-годишна

...
18-годишният младеж, който на 6 декември изнасили и уби 70-годишна
Коментари Харесай

Насилникът на пенсионерката в Бяла черква опитал да влезе и в други къщи

18-годишният юноша, който на 6 декември изнасили и умъртви 70-годишна жена в търновското градче Бяла църква, опитал да влезе и в други къщи, преди да нахлуе в дома на баба Петра. Това описаха по Би Ти Ви комшии на убитата. На 25 против 26 ноември той влезнал в къщата на друга жена, бил с шапка и маска на лицето, само че тя го познала по пръстена на ръката.

Жената съумяла да го избута от вкъщи си и се обадила на тел. 112. Друга пък ухапал по бузата. Не можем да спим умерено, доста ни е боязън, споделиха съседки на убитата жена. Една от тях даже се пренесла да спи у комшиите. По през целия ден хората стоели със заключени порти.

Има засилено полицейско наличие, автопатрул обикаля непрекъснато региона, сподели зам. шефът на ОДМВР във Велико Търново Христо Христов. Той изясни, че младежът бил прочут на полицията, само че нямал престъпни регистрации.Взимал опиати, напълно неотдавна навършил пълноправие. Преди време се получило недоволство, че тормозил една от дамите в градчето и бил извикан и предизвестен. В Бяла църква живеят 1007 души по адресна регистрация, като 120 от тях са самотно живеещи възрастни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР