100 дни преди Коледа, когато отново ще имаме ваканция, властта

...
100 дни преди Коледа, когато отново ще имаме ваканция, властта
Коментари Харесай

100 дни до Коледа, а властта вече има нужда от почивка

100 дни преди Коледа, когато още веднъж ще имаме почивка, властта демонстрира тотално приплъзване и потребност от отмора. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 45 ГОДИНИ, толкоз съществува, стратегия Хоризонт на БНР - това, което в действителност си е БНР, спря да излъчва за часове. Такова знамение не е имало, а всевъзможни са я управлявали. 45 години стигат, ще се пошегува някой. 45 години властово безумие може би, напълно съществено ще отвърнем ние.

Кой ще ни реши казуса - по какъв начин, ами прокуратурата, несъмнено! Тя и с това се захвана, ще проверява прекъсването на радиото. Както предходните дни откри съветски шпиони в придвижване... Русофили, не в придвижване Американофили да вземем за пример, където би се настанил един същински Агент 007 от Кремъл. Или в немската фондация Зайдел, която по самопризнания на премиера "всеки месец финансира ГЕРБ ".

Също тези дни властта рече, че ще стартира да управлява и интернет, изключително уеб страниците - доста дишат очевидно в очите на политиците и магистратите и на "незавимите " им органи. И тъй като си нЕмат друга работа, медии - нещо като четвъртата власт, започнаха да провеждат контрапротести в поддръжка на третата - прокурорската.

Ама и в Брюксел не са добре. И те имат потребност от почивка. На страната с най-голяма смъртност, с максимален % аборти, с най-неграмотни възпитаници, където в най-престижния университет към този момент се влиза с двойка на тест, запълнен у дома, дадоха сектор Младеж и нововъведения. Ще ги оправим ние, както себе си оправихме...

Ако това всичкото ви звучи обикновено, да знаете, че и вие имате потребност от отмора!

А до Коледа остават цели 100 дни.

Борис Ангелов
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР